הפכי לעמוד הבית
על סדר היום נשים וכסף גוף ונפש סטייל דרך חיים סלון פורומים שדרת אסימון קשרים
כתובת דוא"ל: סיסמא:  עדיין לא חברה?  הצטרפי עכשיו   שכחת סיסמא?
אוכל מנה ראשונה
פילה סלמון ברוטב פסטיס

מתכון פילה סלמון במעטפת דפי אורז ברוטב פסטיס לצד ביצי שליו עלומות באדיבות השף רפאל כהן
כתבות נוספות
* בריאות וגורמה במנה אחת
* סיגר חצילים ועגבניות
 
     
 
עוד באתר -
לוח אירועים   |   טיולי נשים   |   קשרים באסימון   |   אינדקס עסקים   |   הצטרפו לקבוצת אסימון   |  
המומלצים -
מתכונים   |   מחשבון נומרולוגיה   |   מחשבוני דיאטה   |   אסטרולוגיה   |   משחקים   |  
   
 

צילום: שני אדלשטיין

סלט עלים ברוטב רימונים

מתכון סלט עלים ואגוזים בויניגרט רימון וג'ינג'ר של השף אבי אביטן. תוספת לשולחן החג
מאת: השף אבי אביטן מסעדת לונה באשקלון
25/09/2011

חומרים

לסלט

500 גרם מיקס של חסה טרייה ועלי בייבי
2 סלסלאות פטריות שמפניון
רצועות משני גזרים
50 גרם אגוזי מלך
50 גרם אגוזי פקאן מסוכרים
20 י"ח עגבניות שרי חצויות

לרוטב ויניגרט
2 כוסות שמן זית ישראלי
כף ג'ינג'ר טרי קצוץ
3 שיני שום קצוץ
2 כפות רכז רימונים
1/2 כוס מיץ רימונים סחוט טרי
2 כפות סילאן

1/4 כוס חומץ בלסמי
מעט פלפל שחור גרוס

אופן הכנה
את כל החומרים למעט שמן הזית מכניסים למעבד מזון וטוחנים. תוך כדי פעולת העיבוד מוסיפים את שמן הזית בזילוף איטי עד לקבל מרקם סמיך. יוצקים על הסלט בזמן ההגשה. ניתן כמובן לעטר בגרגרי רימון שלמים מעל הסלט והרוטב.

 

 הוסיפי תגובה    שלחי לחברה    גירסה להדפסה
כתבות נוספות במדור  
   
-->
 
על סדר היום
החדשות שלנו
מזווית נשית
סטטיסטיקה
הסיפור שלה
סיפורים מהחיים
 
נשים וכסף
נשים ועסקים
יזמות עסקית
שוק העבודה
שוק ההון
צרכנות
 
גוף ונפש
רוחניות
אימון אישי
רפואה אלטרנטיבית
פנג שואי
קבלה
מרפלקסולוגיה ללמידה
 
סטייל
אופנה
טיפוח ויופי
דיאטה ותזונה
עיצובים
חדש על המדף
מבצעים והנחות
 
דרך חיים
הטיפ היומי
אקדמיה לסקס
בריאות
הורות וילדים
הריון ולידה
זוגיות
אוכל
תיירות ונופש
 
סלון
תרבות ואמנות
ספרים
קולנוע וטלוויזיה
מופעים והצגות
תערוכות
 
אודות אסימון |  צרו קשר |  פרסמו אצלנו |  תנאי שימוש |  תקנון רכישה באתר |  אסימון, טיולי חוויה ברוח נשית |  רשימת העסקים
אסימון - © כל הזכויות שמורות
וייזנט - תוכנות לעסקים