הפכי לעמוד הבית
על סדר היום נשים וכסף גוף ונפש סטייל דרך חיים סלון פורומים שדרת אסימון קשרים
כתובת דוא"ל: סיסמא:  עדיין לא חברה?  הצטרפי עכשיו   שכחת סיסמא?
אוכל מנה עיקרית
מתכון חזה מולארד

מתכון חזה מולארד על מצע קונפי בצלי שלוט וקינואה אדומה של השף רפאל כהן
כתבות נוספות
* רול אנטריקוט
* פילה דניס על תבשיל ירקות שורש ויין לבן
 
     
 
עוד באתר -
לוח אירועים   |   טיולי נשים   |   קשרים באסימון   |   אינדקס עסקים   |   הצטרפו לקבוצת אסימון   |  
המומלצים -
מתכונים   |   מחשבון נומרולוגיה   |   מחשבוני דיאטה   |   אסטרולוגיה   |   משחקים   |  
   
 

צילום- מורג ביטן

רביולי פרמזן ריקוטה

מתכון רביולי פרמזן ריקוטה ברוטב אליו-אולי ובטטות
מאת: השף בועז קויטנר היועץ הקולינארי של ''פסטה נונה''
24/05/2012
מצרכים
1 חב' רביולי פרמזן ריקוטה "פסטה נונה"
1 בטטה קלופה חתוכה לקוביות של 1/2 ס"מ
1 ענף טימין
2 כפות שמן זית
1 שן שום כתושה
1 כפית בזיליקום קצוץ
1 כפית פטרוזיליה קצוצה
1 כף גבינת פרמזן מוגרדת

אופן ההכנה
לבשל את הרביולי לפי הוראות היצרן. לסנן.
לאפות את הבטטה עם מעט שמן זית
, טימין ומלח , כ-40 דקות בתנור שחומם מראש בחום  של 180 מעלות.
לחמם במחבת מעט שמן זית, להוסיף שום ולטגן לקבלת גוון זהוב שקוף, להוסיף את הבטטות, הפטרוזיליה והבזיליקום ולהקפיץ יחד כדקה. להוסיף את הרביולי ולהקפיץ כדקה נוספת. להוריד מהאש, לפזר גבינת פרמזן ולהגיש חם.

 

 הוסיפי תגובה    שלחי לחברה    גירסה להדפסה
כתבות נוספות במדור  
   
-->
 
על סדר היום
החדשות שלנו
מזווית נשית
סטטיסטיקה
הסיפור שלה
סיפורים מהחיים
 
נשים וכסף
נשים ועסקים
יזמות עסקית
שוק העבודה
שוק ההון
צרכנות
 
גוף ונפש
רוחניות
אימון אישי
רפואה אלטרנטיבית
פנג שואי
קבלה
מרפלקסולוגיה ללמידה
 
סטייל
אופנה
טיפוח ויופי
דיאטה ותזונה
עיצובים
חדש על המדף
מבצעים והנחות
 
דרך חיים
הטיפ היומי
אקדמיה לסקס
בריאות
הורות וילדים
הריון ולידה
זוגיות
אוכל
תיירות ונופש
 
סלון
תרבות ואמנות
ספרים
קולנוע וטלוויזיה
מופעים והצגות
תערוכות
 
אודות אסימון |  צרו קשר |  פרסמו אצלנו |  תנאי שימוש |  תקנון רכישה באתר |  אסימון, טיולי חוויה ברוח נשית |  רשימת העסקים
אסימון - © כל הזכויות שמורות
וייזנט - תוכנות לעסקים