הפכי לעמוד הבית
על סדר היום נשים וכסף גוף ונפש סטייל דרך חיים סלון פורומים שדרת אסימון קשרים
כתובת דוא"ל: סיסמא:  עדיין לא חברה?  הצטרפי עכשיו   שכחת סיסמא?
אוכל מנה ראשונה
פילה סלמון ברוטב פסטיס

מתכון פילה סלמון במעטפת דפי אורז ברוטב פסטיס לצד ביצי שליו עלומות באדיבות השף רפאל כהן
כתבות נוספות
* בריאות וגורמה במנה אחת
* סיגר חצילים ועגבניות
 
     
 
עוד באתר -
לוח אירועים   |   טיולי נשים   |   קשרים באסימון   |   אינדקס עסקים   |   הצטרפו לקבוצת אסימון   |  
המומלצים -
מתכונים   |   מחשבון נומרולוגיה   |   מחשבוני דיאטה   |   אסטרולוגיה   |   משחקים   |  
   
 

סלט עלים

סלט עלים סלקים גבינת רוקפור ופלחי תפוזים של שף עומר נחום. מתכון מתוך הספר:" טעמים ישראלים" מיטב מתכוני השפים של רשת מלונות רמונים
מאת: שף עומר נחום- רות רימונים צפת
24/05/2012
חומרים
1 חסה אייסברג קרועה ביד
1 חבילה של עלי בייבי
2 סלקים בינוניים 
200 גרם גבינת רוקפור חתוכה לקוביות 
1 תפוז מפולט 
1 אשכולית אדומה מפולט
5 כפות של רוטב חרדל ודבש

רוטב חרדל ודבש
2 כפות דבש
4 כפות שמן קנולה
כפית חומץ
כפית חרדל 
קורט מלח 

אופן הכנה
>
עוטפים את הסלקים בנייר כסף ומכניסים לשעה, לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. 
לרוטב: מערבבים את כל החומרים יחד עד לאמולסיה אחידה.
מקלפים את הסלקים המוכנים ופורסים לשישיות. 
בקערה מערבבים את שאר החומרים ומוסיפים את הסלקים. 
מערבבים עם הרוטב ומגישים. 

 

 הוסיפי תגובה    שלחי לחברה    גירסה להדפסה
כתבות נוספות במדור  
   
-->
 
על סדר היום
החדשות שלנו
מזווית נשית
סטטיסטיקה
הסיפור שלה
סיפורים מהחיים
 
נשים וכסף
נשים ועסקים
יזמות עסקית
שוק העבודה
שוק ההון
צרכנות
 
גוף ונפש
רוחניות
אימון אישי
רפואה אלטרנטיבית
פנג שואי
קבלה
מרפלקסולוגיה ללמידה
 
סטייל
אופנה
טיפוח ויופי
דיאטה ותזונה
עיצובים
חדש על המדף
מבצעים והנחות
 
דרך חיים
הטיפ היומי
אקדמיה לסקס
בריאות
הורות וילדים
הריון ולידה
זוגיות
אוכל
תיירות ונופש
 
סלון
תרבות ואמנות
ספרים
קולנוע וטלוויזיה
מופעים והצגות
תערוכות
 
אודות אסימון |  צרו קשר |  פרסמו אצלנו |  תנאי שימוש |  תקנון רכישה באתר |  אסימון, טיולי חוויה ברוח נשית |  רשימת העסקים
אסימון - © כל הזכויות שמורות
וייזנט - תוכנות לעסקים