הפכי לעמוד הבית
על סדר היום נשים וכסף גוף ונפש סטייל דרך חיים סלון פורומים שדרת אסימון קשרים
כתובת דוא"ל: סיסמא:  עדיין לא חברה?  הצטרפי עכשיו   שכחת סיסמא?
אוכל מנה ראשונה
פילה סלמון ברוטב פסטיס

מתכון פילה סלמון במעטפת דפי אורז ברוטב פסטיס לצד ביצי שליו עלומות באדיבות השף רפאל כהן
כתבות נוספות
* בריאות וגורמה במנה אחת
* סיגר חצילים ועגבניות
 
     
 
עוד באתר -
לוח אירועים   |   טיולי נשים   |   קשרים באסימון   |   אינדקס עסקים   |   הצטרפו לקבוצת אסימון   |  
המומלצים -
מתכונים   |   מחשבון נומרולוגיה   |   מחשבוני דיאטה   |   אסטרולוגיה   |   משחקים   |  
   
 

קרוסטיני סלסת עגבניות

מתכון קרוסטיני סלסת עגבניות וגבינת פרמיירה
מאת: באדיבות מחלבות גד
24/05/2012
חומרים לסלסת עגבניות
חצי בצל סגול קצוץ
עגבניה אדומה בשלה חתוכה לקוביות
3 יחידות עגבניות מיובשות קצוצות
חצי בצל ירוק קצוץ
4 זיתי קלמטה חצויים

חומרים לרוטב של הסלסת עגבניות
1 כף חומץ בלסמי
1 כף שמן זית 
מלח

חומרים נוספים
בגט טרי חצוי לפרוסות עבות
100 גר' משולש פרמיירה חתוך לפרוסות בעובי חצי
ס"מ

אופן ההכנה
מרכיבים את כל חומרי הסלסה ומוסיפים את הרוטב.
מניחים מעל כל פרוסת בגט, כף סלסת עגבניות וחתיכת פרמיירה.
בתנור עם נייר אפייה, אופים את הבגט עם הסלסה והפרמיירה למשך 8-10 דקות בחום של כ- 220 מעלות.
מגישים לצד סלט ירוק. 

 

 הוסיפי תגובה    שלחי לחברה    גירסה להדפסה
כתבות נוספות במדור  
   
-->
 
על סדר היום
החדשות שלנו
מזווית נשית
סטטיסטיקה
הסיפור שלה
סיפורים מהחיים
 
נשים וכסף
נשים ועסקים
יזמות עסקית
שוק העבודה
שוק ההון
צרכנות
 
גוף ונפש
רוחניות
אימון אישי
רפואה אלטרנטיבית
פנג שואי
קבלה
מרפלקסולוגיה ללמידה
 
סטייל
אופנה
טיפוח ויופי
דיאטה ותזונה
עיצובים
חדש על המדף
מבצעים והנחות
 
דרך חיים
הטיפ היומי
אקדמיה לסקס
בריאות
הורות וילדים
הריון ולידה
זוגיות
אוכל
תיירות ונופש
 
סלון
תרבות ואמנות
ספרים
קולנוע וטלוויזיה
מופעים והצגות
תערוכות
 
אודות אסימון |  צרו קשר |  פרסמו אצלנו |  תנאי שימוש |  תקנון רכישה באתר |  אסימון, טיולי חוויה ברוח נשית |  רשימת העסקים
אסימון - © כל הזכויות שמורות
וייזנט - תוכנות לעסקים