הפכי לעמוד הבית
על סדר היום נשים וכסף גוף ונפש סטייל דרך חיים סלון פורומים שדרת אסימון קשרים
כתובת דוא"ל: סיסמא:  עדיין לא חברה?  הצטרפי עכשיו   שכחת סיסמא?
אוכל מנה ראשונה
פילה סלמון ברוטב פסטיס

מתכון פילה סלמון במעטפת דפי אורז ברוטב פסטיס לצד ביצי שליו עלומות באדיבות השף רפאל כהן
כתבות נוספות
* בריאות וגורמה במנה אחת
* סיגר חצילים ועגבניות
 
     
 
עוד באתר -
לוח אירועים   |   טיולי נשים   |   קשרים באסימון   |   אינדקס עסקים   |   הצטרפו לקבוצת אסימון   |  
המומלצים -
מתכונים   |   מחשבון נומרולוגיה   |   מחשבוני דיאטה   |   אסטרולוגיה   |   משחקים   |  
   
 

מתכון סלט סלק, אנדיב וגבינת ברי פקאן

סלט אלגנטי ומיוחד של השף אסי איטח, המשלב בין מתיקות האגס, מרירות האנדיב וטעמה הייחודי של גבינת הברי פקאן
מאת: באדיבות מחלבות גד
24/05/2012
מרכיבים
סלק בינוני (לא מבושל) קלוף ופרוס דק
אגס מגולען, חתוך לרצועות דקות 
2 פקעות אנדיב פרוסות דק
צרור עלי ארוגולה שטופים
100 גרם ברי פקאן גד
חופן אגוזי מלך

רוטב
2 כפות שמן זית
כף חומץ בלסמי או מיץ לימון
מלח ופלפל שחור גרוס

4">אופן ההכנה
1. מערבבים בקערת הגשה את הסלק, האגס, האנדיב והארוגולה.
2. מוסיפים את רכיבי הרוטב ומערבבים היטב.
3. פורסים את גבינת הברי פקאן לפרוסות בעובי כחצי ס"מ.
4. מוסיפים את פרוסות גבינת הברי פקאן גד ואת אגוזי המלך ומערבבים. 

 

 הוסיפי תגובה    שלחי לחברה    גירסה להדפסה
כתבות נוספות במדור  
   
-->
 
על סדר היום
החדשות שלנו
מזווית נשית
סטטיסטיקה
הסיפור שלה
סיפורים מהחיים
 
נשים וכסף
נשים ועסקים
יזמות עסקית
שוק העבודה
שוק ההון
צרכנות
 
גוף ונפש
רוחניות
אימון אישי
רפואה אלטרנטיבית
פנג שואי
קבלה
מרפלקסולוגיה ללמידה
 
סטייל
אופנה
טיפוח ויופי
דיאטה ותזונה
עיצובים
חדש על המדף
מבצעים והנחות
 
דרך חיים
הטיפ היומי
אקדמיה לסקס
בריאות
הורות וילדים
הריון ולידה
זוגיות
אוכל
תיירות ונופש
 
סלון
תרבות ואמנות
ספרים
קולנוע וטלוויזיה
מופעים והצגות
תערוכות
 
אודות אסימון |  צרו קשר |  פרסמו אצלנו |  תנאי שימוש |  תקנון רכישה באתר |  אסימון, טיולי חוויה ברוח נשית |  רשימת העסקים
אסימון - © כל הזכויות שמורות
וייזנט - תוכנות לעסקים