הפכי לעמוד הבית
על סדר היום נשים וכסף גוף ונפש סטייל דרך חיים סלון פורומים שדרת אסימון קשרים
כתובת דוא"ל: סיסמא:  עדיין לא חברה?  הצטרפי עכשיו   שכחת סיסמא?
אוכל מנה עיקרית
מתכון חזה מולארד

מתכון חזה מולארד על מצע קונפי בצלי שלוט וקינואה אדומה של השף רפאל כהן
כתבות נוספות
* רול אנטריקוט
* פילה דניס על תבשיל ירקות שורש ויין לבן
 
     
 
עוד באתר -
ארגוני נשים   |   קווי מצוקה   |   לוח אירועים   |   טיולי נשים   |   קשרים באסימון   |   אינדקס עסקים   |   הצטרפו לקבוצת אסימון   |  
המומלצים -
מתכונים   |   מחשבון נומרולוגיה   |   מחשבוני דיאטה   |   אסטרולוגיה   |   משחקים   |  
asimon180.jpg
    asimon120.jpg
 

מתכוני מאכלי דגים לחג שילדים אוהבים
קציצות דגים אפויות, דג אמנון עם טפנד זיתים, כריך שניצל נסיכת הנילוס מלכותי, מבחר מתכוני דגים לחג שגם הילדים אוהבים  של השף אלרן גולדשטיין
מאת: השף אלרן גולדשטיין
06/09/2012
כריך מלכותי - שניצל נסיכת הנילוס וטפנד

חומרים 
2 פרוסות לחם גדולות מקמח מלא
1/3 נתח נסיכת הנילוס של דלי דג
½ כוס קמח
½ כוס פרורי לחם
1 ביצה טרופה
1 כף טפנד מזיתי פריניר

אופן ההכנה
1. מורחים את הטפנד על פרוסת הלחם
2.מכינים 'שניצל' מנתח נסיכת הנילוס : טובלים את דג בקמח , בביצה הטרופה  ומצפים בפירורי לחם 
3.מטגנים את הנסיכה משני צדדיו - עד לקבלת גוון זהוב. 
4.מניחים את 'השניצל' על הממרח ומעליו מוסיפים פרוסת לחם נוספת

amnon (1).jpg

קציצות דגים אפויות עם צ'יפס ורוטב עגבניות מתקתק שילדים אוהבים
 
חומרים למנה (2 מנות)
6 יח' קציצות של דלי דג  אפויות בתנור
צ'יפס מ-3 יח' תפו"א אדמה קלופים
חומרים לרוטב
1 מיכל עגבניות מרוסקות פריניר
1 בצל קטן קלוף וקצוץ
5 כפות שמן תירס
5 כפות סוכר חום בהיר (דמררה)
1 כף חומץ 

אופן הכנה
מכניסים את כל המרכיבים לסיר קטן ומבשלים שעה על אש נמוכה עם מכסה
משאירים לקירור ומעבירים לטחינה בבלנדר עד לקבלת מרקם אחיד 
מוסיפים מעט מלח לפי טעם

amnon (3).jpg

דג אמנון חגיגי עם טפנד זיתים ירוקים

חומרים
2 מנות עיקריות זוגיות
4 יח' פילה דג אמנון
4 יח' אספרגוס קלופים
1 עגבנייה פרוסה לעיגולים
1 פלפל ירקרק פרוס לטבעות
1 בצל לבן בגודל בינוני קלוף ופרוס לטבעות
1 לימון פרוס לטבעות
6 ענפי תימין
6 כפות שמן זית
4 כפות טפנד זיתים מזיתים של  פריניר

אופן הכנה
מניחים 2 פלטים של האמנון על נייר פרגמנט משומן עם מעט שמן זית (כשהעור על נייר הפרגמנט) ומתבלים את הדגים בפלפל ומלח בצורה עדינה. 
מורחים 2 כפות טפנד על הצד הבשרי של כל אחד  מהדגים ומפלטים באופן אחיד.
מסדרים מעל את פרוסות הירקות והאספרגוסים ומטפטפים מעט שמן זית, מלח ופלפל על הירקות משני צדדי הדג.
מחממים תנור ל-190 מעלות צלזיוס ומכניסים לצלייה במשך 14 דקות.

amnon1.jpg

______________________________________
המתכונים הם הפקה מיוחדת של השף אלרן גולדשטיין, בעלים ושף "המעדנייה של גולדשטיין" ביחד מפעל העגבניות פריניר וחברת דלי דג  ששילבו כוחות לטובת הפקת חג שמוסיפה הרבה טעמים ים תיכוניים לסעודת החג.
 

 הוסיפי תגובה    שלחי לחברה    גירסה להדפסה
כתבות נוספות במדור  
   
-->
 
על סדר היום
החדשות שלנו
מזווית נשית
סטטיסטיקה
הסיפור שלה
סיפורים מהחיים
 
נשים וכסף
נשים ועסקים
יזמות עסקית
שוק העבודה
שוק ההון
צרכנות
 
גוף ונפש
רוחניות
אימון אישי
רפואה אלטרנטיבית
פנג שואי
קבלה
מרפלקסולוגיה ללמידה
 
סטייל
אופנה
טיפוח ויופי
דיאטה ותזונה
עיצובים
חדש על המדף
מבצעים והנחות
 
דרך חיים
הטיפ היומי
אקדמיה לסקס
בריאות
הורות וילדים
הריון ולידה
זוגיות
אוכל
תיירות ונופש
 
סלון
תרבות ואמנות
ספרים
קולנוע וטלוויזיה
מופעים והצגות
תערוכות
 
אודות אסימון |  צרו קשר |  פרסמו אצלנו |  תנאי שימוש |  מפת האתר |  ארכיון כתבות |  תקנון רכישה באתר |  אסימון, טיולי חוויה ברוח נשית |  רשימת העסקים
אסימון - © כל הזכויות שמורות      עיצוב: סטודיו Symbols
וייזנט - תוכנות לעסקים