הפכי לעמוד הבית
על סדר היום נשים וכסף גוף ונפש סטייל דרך חיים סלון פורומים שדרת אסימון קשרים
כתובת דוא"ל: סיסמא:  עדיין לא חברה?  הצטרפי עכשיו   שכחת סיסמא?
דרך חיים הטיפ היומי
כתבות נוספות
 
     
 
עוד באתר -
לוח אירועים   |   טיולי נשים   |   קשרים באסימון   |   אינדקס עסקים   |   הצטרפו לקבוצת אסימון   |  
המומלצים -
מתכונים   |   מחשבון נומרולוגיה   |   מחשבוני דיאטה   |   אסטרולוגיה   |   משחקים   |  
   
 

ריבה זורמת

במתכוני עוגות ועוגיות בהם משתמשים בריבה כמילוי, קיים פטנט שיכול לגרום לחיזוק הטעם ולתרום למרקם יציב יותר של הריבה ובסוף ימנע ממנה לנזול החוצה מתוך המאפה 
מאת:
09/05/2006

מה עושים?
לוקחים קצת אבקת ג'לי אינסטנט באותו צבע וטעם של הריבה.
לדוגמא:ג'לי תות לריבת תות שדה, ג'לי מישמש לריבת משמש וכו'.
הכמות: בערך כף אחת ג'לי לכל כוס ריבה.

פטנט זה יגרום לריבה להיות מתוקה וסמיכה יותר. 














<

BR>













<
BR>













<
BR>













<
BR>













<
BR>













<
BR>













<
BR>













<
BR>













<
BR>













<
BR>













<
BR>













<
BR>













<
BR>












 

 

 הוסיפי תגובה    שלחי לחברה    גירסה להדפסה
כתבות נוספות במדור  
   
-->
 
על סדר היום
החדשות שלנו
מזווית נשית
סטטיסטיקה
הסיפור שלה
סיפורים מהחיים
 
נשים וכסף
נשים ועסקים
יזמות עסקית
שוק העבודה
שוק ההון
צרכנות
 
גוף ונפש
רוחניות
אימון אישי
רפואה אלטרנטיבית
פנג שואי
קבלה
מרפלקסולוגיה ללמידה
 
סטייל
אופנה
טיפוח ויופי
דיאטה ותזונה
עיצובים
חדש על המדף
מבצעים והנחות
 
דרך חיים
הטיפ היומי
אקדמיה לסקס
בריאות
הורות וילדים
הריון ולידה
זוגיות
אוכל
תיירות ונופש
 
סלון
תרבות ואמנות
ספרים
קולנוע וטלוויזיה
מופעים והצגות
תערוכות
 
אודות אסימון |  צרו קשר |  פרסמו אצלנו |  תנאי שימוש |  תקנון רכישה באתר |  אסימון, טיולי חוויה ברוח נשית |  רשימת העסקים
אסימון - © כל הזכויות שמורות
וייזנט - תוכנות לעסקים