|
|
|
|
  |
|
|
|
|
|
  |
צילום: בן אפריים
|
|
|
מתכון סלט כבדי עוף עם זיתים ופטריות פורטבלו של השף רפאל כהן. ניתן להגיש קר או חם
|
|
מאת: באדיבות השף רפאל כהן, ממתחם "לוקא" |
27/09/2011 |
|
|
חומרים ½ ק"ג כבד בקר חתוך לקוביות פרוסות פילה מ- 3
תפוזים או קוביות תפוז ללא קליפה 100 גרם זיתים מזן מנזלינו ללא הגלעין 100
גרם פיטריות פורטובלו חתוכות לרצועות 3 כפות צ'ילי מתוק חריף גרדה מלימון
אחד ¼ כוס שמן זית ¼ כוס פטרוזיליה קצוצה
אופן הכנה מחממים את שמן הזית במחבת על האש. צורבים קלות
את הכבדים. מוציאים מהאש ומקררים. מניחים את כל החומרים בתוך קערה
ומערבבים. מפזרים מעל מעט מלח ופלפל גס.
|
|
|
|
הוסיפי תגובה
שלחי לחברה
גירסה להדפסה
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
|
|
");
");
|