הפכי לעמוד הבית
על סדר היום נשים וכסף גוף ונפש סטייל דרך חיים סלון פורומים שדרת אסימון קשרים
כתובת דוא"ל: סיסמא:  עדיין לא חברה?  הצטרפי עכשיו   שכחת סיסמא?
אוכל מנה ראשונה
פילה סלמון ברוטב פסטיס

מתכון פילה סלמון במעטפת דפי אורז ברוטב פסטיס לצד ביצי שליו עלומות באדיבות השף רפאל כהן
כתבות נוספות
* בריאות וגורמה במנה אחת
* סיגר חצילים ועגבניות
 
     
 
עוד באתר -
לוח אירועים   |   טיולי נשים   |   קשרים באסימון   |   אינדקס עסקים   |   הצטרפו לקבוצת אסימון   |  
המומלצים -
מתכונים   |   מחשבון נומרולוגיה   |   מחשבוני דיאטה   |   אסטרולוגיה   |   משחקים   |  
   
 

פילה סלמון ברוטב פסטיס

מתכון פילה סלמון במעטפת דפי אורז ברוטב פסטיס לצד ביצי שליו עלומות באדיבות השף רפאל כהן
מאת:
27/09/2011

חומרים
פילה סלמון טרי ללא אדרות מחולק למלבנים בגודל של 4 ס"מ* 7 ס"מ ובעובי של 1.5 ס"מ
דפי אורז
עלי תרד טריים שחלטנו לדקה במים רותחים וקיררנו 
1 פלפל חלפיניו קצוץ דק
4 עלי מרווה קצוצים
1 כף פרורי פנקו
¼ כפית אגוז מוסקט
מלח ופלפל לבן לפי הטעם
ביצי שליו טריות שלמות

חומרים לרוטב פסטיס
50 מ"ל פסטיס
50 מ"ל יין לבן יבש
150 גרם מרגרינה
2 כפות קמח
¼ כפית צ'יפוטלה טחון
¼ כפית אגוז מוסקט טחון
½ כוס שמנת צמחית (או מתוקה לחלבי)

אופן ההכנה
הכנת סלמון
: טובלים את דפי האורז במים פושרים עד שיתרככו. מניחים במרכז דף האורז נתח סלמון מצופה בעלי תרד, המתובלים באגוז מוסקט, מרווה קצוצה, חלפיניו קצוץ ומעט מלח (אם הנתחים דקים ניתן להניח שני נתחים מצופים דבוקים אחד על השני ואז לעטוף הכל בדף האורז)
מכניסים ל-10 דקות את נתחי הסלמ

ון העטופים לכלי אידוי מבמבוק (כלי ל'דים סאם'), ובודקים כי המנות אינן נוגעות במים – אלא מתבשלות על ידי האדים בלבד.
הכנת רוטב פסטיס: ממיסים בסיר על להבה חלשה את המרגרינה, מוסיפים את הקמח והתבלינים, ומערבבים היטב. מוסיפים את הנוזלים ומערבבים עד לקבלת רוטב סמיך וחלק.
הכנת ביצי שליו: מרתיחים מים בסיר בתוספת כפית מלח וחצי כפית חומץ בן יין בתוך סיר. כאשר המים רותחים מנמיכים את הלהבה ושומרים על המים על סף רתיחה. שוברים את הביצים לתוך קערית קטנה, ומחליקים אותן בזהירות לתוך המים. הקפידו כי הביצה לא תתפזר על ידי איסוף בעזרת כף.
הגשת המנה: מוציאים את הסלמון מכלי האידוי וחותכים את הנתח באלכסון. מעבירים לצלחת ההגשה ומניחים לידו את הביצים העלומות. מעל למנה בוזקים בעדינות מהרוטב.

 

 הוסיפי תגובה    שלחי לחברה    גירסה להדפסה
כתבות נוספות במדור  
   
-->
 
על סדר היום
החדשות שלנו
מזווית נשית
סטטיסטיקה
הסיפור שלה
סיפורים מהחיים
 
נשים וכסף
נשים ועסקים
יזמות עסקית
שוק העבודה
שוק ההון
צרכנות
 
גוף ונפש
רוחניות
אימון אישי
רפואה אלטרנטיבית
פנג שואי
קבלה
מרפלקסולוגיה ללמידה
 
סטייל
אופנה
טיפוח ויופי
דיאטה ותזונה
עיצובים
חדש על המדף
מבצעים והנחות
 
דרך חיים
הטיפ היומי
אקדמיה לסקס
בריאות
הורות וילדים
הריון ולידה
זוגיות
אוכל
תיירות ונופש
 
סלון
תרבות ואמנות
ספרים
קולנוע וטלוויזיה
מופעים והצגות
תערוכות
 
אודות אסימון |  צרו קשר |  פרסמו אצלנו |  תנאי שימוש |  תקנון רכישה באתר |  אסימון, טיולי חוויה ברוח נשית |  רשימת העסקים
אסימון - © כל הזכויות שמורות
וייזנט - תוכנות לעסקים