|
|
|
|
  |
|
|
|
|
|
  |
צילום: דן פרץ
|
|
|
עלי פילו ממולאים בעוף ושקדים, מנה מפנקת לשולחן יום שישי, מתכון של השף אבי אביטן
|
|
מאת: השף אבי אביטן ל'נסיה' צומת ראם |
27/10/2011 |
|
|
רכיבים למילוי 12 עלי פילו ק"ג פרגיות (חתוך לקוביות) 1/4 ק"ג שקדים טבעיים 1/4 ק"ג צימוקים 5 בצלים גדולים
אופן ההכנה מטגנים בצל עד להזהבה, מוסיפים שקדים, צימוקים ופרגיות מטגנים מעט ומוסיפים תיבול לפי הטעם: לימון, סוכר, מלח ופלפל שחור ומצננים. לוקחים 3 עלי פילו מניחים אחד על השני כאשר מורחים שכבה עדינה של שמן בין אחד לאחד ומעל. חותכים אותם לרבעים כאשר בכל אחד מהרבעים מניחים במרכזו את המילוי, וסוגרים אותו כמו רימון (בסיבוב כמו בתמונה) ומכניסים לתנור בחום של 180 מע' למשך 20 דק' (או עד להזהבה).
רכיבים לסוכריות הגזר גמדי ק"ג גזר גמדי ק"ג סוכר 2 מקלות קנמון 1/2 כוס תפוזים 1 לימון פרוס 4 כוכבי אניס 6-7 ציפורן
אופן ההכנה מבשלים הכל יחד ומביאים לרתיחה עד שהרוטב מצטמצם ומתקבלות סוכריות גזר גמדי, מורידים מהאש. לקישוט חב' עירית מטוגנת בשמן עמוק למס' שניות
בניית המנה מניחים במרכז הצלחת 2 רימוני פילו מוסיפים בצדו האחד מעט מסוכריות הגזר ומצדו האחר חופן עירית ומפזרים מעל אבקת סוכר וקנמון.
בתאבון
|
|
|
|
הוסיפי תגובה
שלחי לחברה
גירסה להדפסה
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
|
|
");
");
|