חומרים ל- 10 מנות1 ק"ג כבד עוף
20 פטריות פורטובלו
5 ביצים קשות
5 בצלים בינוניים
1/2 כוס סילאן
פרורי לחם, שומשום וקצח מעורבבים
פלפל שחור, מלח ואגוז מוסקט
אופן ההכנהצולים את הכבד, מטגנים בצל עד להזהבה, מוסיפים את הכבד עוף והביצים הקשות מטגנים מעט ומוסיפים תיבול לפי הטעם: מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט.
טוחנים את התערובת עד לקבלת פטה כבד ומוסיפים את הסילאן.
לוקחים את הפטריות מורידים להם את הרגל ומנקים את דפנות
הפטרייה, ממלאים פטריה במלית הפטה וסוגרים עם פטריה נוספת (כמו סנדביץ).
טורפים ביצה עם מעט מלח ופלפל שחור.
טובלים את הפטרייה בביצה ולאחר מכן בתערובת פרורי הלחם, השומשום והקצח.
מטגנים בשמן עמוק ורותח למס' שניות ועד להזהבה.
בניית המנה
מניחים במרכז הצלחת 2 פטריות ממולאות על מצע של סלט רענן ירוק ורצועות של צנונית, גזר ונבטי חמנייה.