|
|
|
|
  |
|
|
|
|
|
  |
|
|
|
סלט שומר בפרי הדר - מתכון לסלט אביבי
|
|
מאת: השף בריאן ברנרד, שף מלון רימונים שלום ירושלים |
17/04/2012 |
|
|
חומרים שומר( 5-6 יחידות) מיץ תפוזים( 1 ליטר) אשכולית אדומה(1) אשכולית לבנה(1) תפוזים(2) חופן עלי נענע
אופן הכנה כל סוג של פרי הדר מקולף ופרוס ( כ 10 מ"מ) השריית השומר במיץ תפוזים כחצי שעה לערבב את כל יתר החומרים בכלי עמוק עד זמן ההגשה להכניס לקערה ולפזר עלי נענע מעל לקישוט
|
|
|
|
הוסיפי תגובה
שלחי לחברה
גירסה להדפסה
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
|
|
");
");
|