חומרים (4 מנות)
100 גר' סלמון טרי
1 בצל אדום קצוץ דק
2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק
4 כפות אננס חתוך לקוביות קטנות
1 תפוז מקולף וחתוך לקוביות
1 פלפל צהוב חתוך לקוביות
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
קורט מלח גס
קורט חד פלפל שחור גרוס
3 כפות שמן זית
3 כפות מיץ לימון
אופן ההכנה
v>
חותכים את כל הירקות והפרות דק
חותכים את הדג לקוביות קטנות ככל האפשר
מערבבים יחדיו את כל החומרים
לפני ההגשה מטבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל
טיפ: ניתן להוסיף גם מפירות העונה הטרופיים, דוגמת ליצ'י, קיווי ומנגו