|
|
|
|
  |
|
|
|
|
|
  |
|
|
|
מתכון מרק כתום עם גרעיני דלעת מלווה בברוסקטה פרמיזן עגבניות ואורגנו
|
|
מאת: השף מאיר רוזנברג , שף מלון רימונים גלי כנרת |
24/05/2012 |
|
|
חומרים לחמישה סועדים 300 גרם דלעת 2 יח' בטטה 5 יח' גזר 2 ליטר מים 2 כפות אבקת מרק דגש ¼ כפית פלפל לבן ½ כוס שמנת מתוקה חומרים לברוסקטה 5 פרוסות לחמנייה כף שמן זית ¼ כפית שום כתוש 100 גרם פירורי פרמיזן 1 יח' עגבנייה קצוצה כף עלי אורגנו טריים
אופן הכנה מקלפים את הירקות וחותכים אותם לקוביות, מבשלים אותם במים עד ריכוך מוש לם, מתבלים בפלפל ואבקת מרק עוף פרווה, טוחנים את המרק באמצעות בלנדר מוט ולבסוף מוספים את השמנת לפני ההגשה. הכנת הברוסקטה מערבבים את השום עם שמן הזית ומורחים את פרוסות הלחמנייה, אופים את הלחם עד שהוא מקבל צבע זהוב. מערבבים את גבינת הפרמיזן עם העגבניות והאורגנו ובוזקים על הקלי. מוזגים את המרק, ועליו מפזרים גרעיני דלעת . בצד מניחים את הברוסקטה.
|
|
|
|
הוסיפי תגובה
שלחי לחברה
גירסה להדפסה
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
|
|
");
");
|