חומרים
1 חסה אייסברג קרועה ביד
1 חבילה של עלי בייבי
2 סלקים בינוניים
200 גרם גבינת רוקפור חתוכה לקוביות
1 תפוז מפולט
1 אשכולית אדומה מפולט
5 כפות של רוטב חרדל ודבש
רוטב חרדל ודבש
2 כפות דבש
4 כפות שמן קנולה
כפית חומץ
כפית חרדל
קורט מלח
אופן הכנה
>
עוטפים את הסלקים בנייר כסף ומכניסים לשעה, לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
לרוטב: מערבבים את כל החומרים יחד עד לאמולסיה אחידה.
מקלפים את הסלקים המוכנים ופורסים לשישיות.
בקערה מערבבים את שאר החומרים ומוסיפים את הסלקים.
מערבבים עם הרוטב ומגישים.