|
|
|
|
  |
|
|
|
|
|
  |
|
|
|
מתכון לחמניות ברי פקאן עם ביצה עלומה
|
|
מאת: באדיבות מחלבות גד |
24/05/2012 |
|
|
חומרים ל- 10 לחמניות 1/2 קג' קמח לבן 1 שקית שימרית יבשה 1 כף סוכר 1 כפית מלח גס 1 ביצה 30 גר' שמן זית 300 גר' מים חמימים
אופן הכנה לשים את הבצק ומטפיחים כשעה, בתום שעה חורצים כ 10 כדורים שווים את הבצק, ממלאים בחצי יח' גבינת ברי פקאן ועוטפים היטב עם הבצק, מחממים תנור על 190 מעלות טורבו ואופים כ20 דקות ליד - מבשלים במים רותחים עם קצת חומץ יין לבן, ביצה בתוך מצקת כ4 דקות, מוציאים מהמים, ומניחים לצד הלחמנייה, מעטרים בכף יוגורט כבשים ועירית קצוצה.
|
|
|
|
הוסיפי תגובה
שלחי לחברה
גירסה להדפסה
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
|
|
");
");
|