חומרים לסלסת עגבניות
חצי בצל סגול קצוץ
עגבניה אדומה בשלה חתוכה לקוביות
3 יחידות עגבניות מיובשות קצוצות
חצי בצל ירוק קצוץ
4 זיתי קלמטה חצויים
חומרים לרוטב של הסלסת עגבניות
1 כף חומץ בלסמי
1 כף שמן זית
מלח
חומרים נוספים
בגט טרי חצוי לפרוסות עבות
100 גר' משולש פרמיירה חתוך לפרוסות בעובי חצי
ס"מ
אופן ההכנה
מרכיבים את כל חומרי הסלסה ומוסיפים את הרוטב.
מניחים מעל כל פרוסת בגט, כף סלסת עגבניות וחתיכת פרמיירה.
בתנור עם נייר אפייה, אופים את הבגט עם הסלסה והפרמיירה למשך 8-10 דקות בחום של כ- 220 מעלות.
מגישים לצד סלט ירוק.