|
|
|
|
  |
|
|
|
|
|
  |
|
|
|
סלט אלגנטי ומיוחד של השף אסי איטח, המשלב בין מתיקות האגס, מרירות האנדיב וטעמה הייחודי של גבינת הברי פקאן
|
|
מאת: באדיבות מחלבות גד |
24/05/2012 |
|
|
מרכיבים סלק בינוני (לא מבושל) קלוף ופרוס דק אגס מגולען, חתוך לרצועות דקות 2 פקעות אנדיב פרוסות דק צרור עלי ארוגולה שטופים 100 גרם ברי פקאן גד חופן אגוזי מלך
רוטב 2 כפות שמן זית כף חומץ בלסמי או מיץ לימון מלח ופלפל שחור גרוס
4">אופן ההכנה 1. מערבבים בקערת הגשה את הסלק, האגס, האנדיב והארוגולה. 2. מוסיפים את רכיבי הרוטב ומערבבים היטב. 3. פורסים את גבינת הברי פקאן לפרוסות בעובי כחצי ס"מ. 4. מוסיפים את פרוסות גבינת הברי פקאן גד ואת אגוזי המלך ומערבבים.
|
|
|
|
הוסיפי תגובה
שלחי לחברה
גירסה להדפסה
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
|
|
");
");
|