חומרים
200 גרם שוקולד מריר
200 גרם (1 כוס) סוכר
200 גרם חמאה
4 חלמונים
4 ביצים
90 גרם (3/4 כוס) קמח לבן
קורט מלח
אופן הכנה
ממיסים שוקולד וחמאה בקערה מעל סיר עם מים.
כשהכול נמס מוסיפים סוכר.
מוסיפים את הביצים והחלמונים אחד אחרי השני, תוך כדי ערבוב.
מוסיפים קמח ומלח.
מומלץ לאפות בתבנית עגולה (בקוטר 26 ס"מ),
ב-170 מעלות, במשך - 25 דקות.
*במידה ואופים בתבניות קטנות, משך האפייה: 17-13 דקות.
העוגות צריכות להיות רכות מבפנים, עם שוליים מגובשים.
לפני ההגשה מחממים מעט.
ניתן ורצוי להגיש עם רוטב שוקולד, גלידה ושקדים קלויים.
____________________
קפה יפו – בית לאוכל ותרבות, בלב השוק.