הפכי לעמוד הבית
על סדר היום נשים וכסף גוף ונפש סטייל דרך חיים סלון פורומים שדרת אסימון קשרים
כתובת דוא"ל: סיסמא:  עדיין לא חברה?  הצטרפי עכשיו   שכחת סיסמא?
אוכל מנה ראשונה
פילה סלמון ברוטב פסטיס

מתכון פילה סלמון במעטפת דפי אורז ברוטב פסטיס לצד ביצי שליו עלומות באדיבות השף רפאל כהן
כתבות נוספות
* בריאות וגורמה במנה אחת
* סיגר חצילים ועגבניות
 
     
 
עוד באתר -
לוח אירועים   |   טיולי נשים   |   קשרים באסימון   |   אינדקס עסקים   |   הצטרפו לקבוצת אסימון   |  
המומלצים -
מתכונים   |   מחשבון נומרולוגיה   |   מחשבוני דיאטה   |   אסטרולוגיה   |   משחקים   |  
   
 

צילום: אילן סימן טוב

עוגת שוקולד חמה - קרה

לכל אוהבי השוקולד, מתכון עוגת שוקולד חמה - קרה. מעדן
מאת: באדיבות קפה יפו
18/07/2012
חומרים 
200 גרם שוקולד מריר
200 גרם (1 כוס) סוכר
200 גרם חמאה
4 חלמונים
4 ביצים
90 גרם (3/4 כוס) קמח לבן
קורט מלח

אופן הכנה
ממיסים שוקולד וחמאה בקערה מעל סיר עם מים.
כשהכול נמס מוסיפים סוכר.
מוסיפים את הביצים והחלמונים אחד אחרי השני, תוך כדי ערבוב.
מוסיפים קמח ומלח.
מומלץ לאפות בתבנית עגולה (בקוטר 26 ס"מ),
ב-170 מעלות, במשך - 25 דקות.
*במידה ואופים בתבניות קטנות, משך האפייה: 17-13 דקות.
העוגות צריכות להיות רכות מבפנים, עם שוליים מגובשים.
לפני ההגשה מחממים מעט.

ניתן ורצוי להגיש עם רוטב שוקולד, גלידה ושקדים קלויים.

____________________
קפה יפו – בית לאוכל ותרבות, בלב השוק.
 

 הוסיפי תגובה    שלחי לחברה    גירסה להדפסה
כתבות נוספות במדור  
   
-->
 
על סדר היום
החדשות שלנו
מזווית נשית
סטטיסטיקה
הסיפור שלה
סיפורים מהחיים
 
נשים וכסף
נשים ועסקים
יזמות עסקית
שוק העבודה
שוק ההון
צרכנות
 
גוף ונפש
רוחניות
אימון אישי
רפואה אלטרנטיבית
פנג שואי
קבלה
מרפלקסולוגיה ללמידה
 
סטייל
אופנה
טיפוח ויופי
דיאטה ותזונה
עיצובים
חדש על המדף
מבצעים והנחות
 
דרך חיים
הטיפ היומי
אקדמיה לסקס
בריאות
הורות וילדים
הריון ולידה
זוגיות
אוכל
תיירות ונופש
 
סלון
תרבות ואמנות
ספרים
קולנוע וטלוויזיה
מופעים והצגות
תערוכות
 
אודות אסימון |  צרו קשר |  פרסמו אצלנו |  תנאי שימוש |  תקנון רכישה באתר |  אסימון, טיולי חוויה ברוח נשית |  רשימת העסקים
אסימון - © כל הזכויות שמורות
וייזנט - תוכנות לעסקים