|
|
|
|
  |
|
|
|
|
|
  |
|
|
|
סלט עגבניות שרי ופטריות שמפניון וסלט דלעת ובטטה כתום של השף אבי אביטן
|
|
מאת: השף אבי אביטן למתחם 'נסיה' בצומת ראם |
06/09/2012 |
|
|
סלט עגבניות ושרי
חומרים: ל-4 סועדים
רבע קילו עגבניות שרי 150 גרם פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים 150 גרם צנוברים קלויים 10 עלי בזיליקום 3 גבעולי בצל ירוק 2 כפות שמן זית מלח פלפל, מיץ מלימון שלם
אופן ההכנה חותכים את העגבניות שרי לחצאים, חותכים את הפטריות לרבעים. קוצצים את עלי הביזיליקום והבצל הירוק, מוספים לעגבניות והפטריות. מוסיפים את הצנוברים ומתבלים במלח פלפל מיץ לימון ו 2 כפות שמן זית.
חומרים 250 גרם דלעת 1 בטטה גדולה 2 שיני שום כתוש מיץ לימון (מלימון שלם) כוסברה קצוצה – חצי כוס כף שטוחה אריסה כמון – רבע כפית מלח פלפל
אופן ההכנה קולפים וחתכים לקוביות קטנות את הבטטה והדלעת. מניחים על תבנית ומכניסים לתנור אפיה כ- 10דקות בחום של 170 מעלות. מוצאים ומצננים. מתבלים בשום, לימון, כוסברה, אריסה, כמון, מלח ופלפל. מגישים
|
|
|
|
הוסיפי תגובה
שלחי לחברה
גירסה להדפסה
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
|
|
");
");
|