הפכי לעמוד הבית
על סדר היום נשים וכסף גוף ונפש סטייל דרך חיים סלון פורומים שדרת אסימון קשרים
כתובת דוא"ל: סיסמא:  עדיין לא חברה?  הצטרפי עכשיו   שכחת סיסמא?
אוכל מנה ראשונה
פילה סלמון ברוטב פסטיס

מתכון פילה סלמון במעטפת דפי אורז ברוטב פסטיס לצד ביצי שליו עלומות באדיבות השף רפאל כהן
כתבות נוספות
* בריאות וגורמה במנה אחת
* סיגר חצילים ועגבניות
 
     
 
עוד באתר -
לוח אירועים   |   טיולי נשים   |   קשרים באסימון   |   אינדקס עסקים   |   הצטרפו לקבוצת אסימון   |  
המומלצים -
מתכונים   |   מחשבון נומרולוגיה   |   מחשבוני דיאטה   |   אסטרולוגיה   |   משחקים   |  
   
 

מרק אפונה עם חזה אווז מעושן

מתכון מרק אפונה עם שום, בצל קצוץ, תפו"א וקורנית קצוצה, המוגש עם פרוסות חזה אווז מעושן. מתאים במיוחד לימי החורף הקרים 
מאת: באדיבות השף צרלי פדידה ממלון שרתון
05/12/2012
חומרים ( 4 מנות)
¼ כוס שמן זית
2 כוסות אפונה ירוקה
1 כוס בצל קצוץ
3 שיני שום כתוש
1 תפו"א קטן קלוף וחתוך לקוביות
1 כפית קורנית קצוצה
מלח ופלפל לבן לפי הטעם
לקישוט: 4 פרוסות חזה אווז מעושן

אופן ההכנה
מחממים סיר עם תחתית עבה ומוסיפים שמן זית. 
מתחילים באידוי הבצל - עד לקבלת צבע שקוף. 
מוסיפים את הש
ום ומאדים במשך 3 דקות נוספות.
מוסיפים את האפונה, תפו"א, קורנית, מלח ופלפל. 
מאדים ומרככים את החומרים במשך כ- 5 דקות 
מוסיפים 3 כוסות מים ומבשלים על אש בינונית למשך 30 דקות. 
טוחנים את המרק ומעבירים במסננת לסיר אחר.
בודקים תיבול ובמידת הצורך משלימים טעמים.

 

 הוסיפי תגובה    שלחי לחברה    גירסה להדפסה
כתבות נוספות במדור  
   
-->
 
על סדר היום
החדשות שלנו
מזווית נשית
סטטיסטיקה
הסיפור שלה
סיפורים מהחיים
 
נשים וכסף
נשים ועסקים
יזמות עסקית
שוק העבודה
שוק ההון
צרכנות
 
גוף ונפש
רוחניות
אימון אישי
רפואה אלטרנטיבית
פנג שואי
קבלה
מרפלקסולוגיה ללמידה
 
סטייל
אופנה
טיפוח ויופי
דיאטה ותזונה
עיצובים
חדש על המדף
מבצעים והנחות
 
דרך חיים
הטיפ היומי
אקדמיה לסקס
בריאות
הורות וילדים
הריון ולידה
זוגיות
אוכל
תיירות ונופש
 
סלון
תרבות ואמנות
ספרים
קולנוע וטלוויזיה
מופעים והצגות
תערוכות
 
אודות אסימון |  צרו קשר |  פרסמו אצלנו |  תנאי שימוש |  תקנון רכישה באתר |  אסימון, טיולי חוויה ברוח נשית |  רשימת העסקים
אסימון - © כל הזכויות שמורות
וייזנט - תוכנות לעסקים