מתכון בסיסי לפופקורן
חומרים לפופקורן
½ כוס גרעיני תירס "פופקורן" של "סוגת"
¼ כוס שמן קנולה
אופן ההכנה
מחממים סיר עם שמן ומוסיפים את גרעיני התירס.
מכסים את הסיר, כאשר שומעים שהתירס מתחיל לתפוח, מנערים את הסיר בעודו סגור עם המכסה.
מסירים מהאש כעבור 4-5 דקות.
מתבלים באחד מהגיוונים המוצעים בהמשך - לפי הטעם שלכם: מערבבים היטב את התבלינים ומפזרים על הפופקורן, מנערים בסיר עד להתמזגות הטעמים.
פופקורן מזרחי
חומרים לתיבול
1 כפית פפריקה
½ כפית כמון
½ כפית כורכום
¼ כפית מלח
½ כפית אבקת שום
פופקורן קרמל עם חמאה , סוכר גולדן וקינמון
חומרים לתיבול
25 גרם חמאה
½ כוס סוכר גולדן של "סוגת"
½ חצי כפית קינמון
אופן ההכנה
מביאים את כל המרכיבים לרתיחה, כאשר הסוכר מקבל צבע קרמל זהוב בוזקים אותו על הפופקורן המוכן ומערבבים בכף עץ.
פופקורן קייג'ון
חומרים לתיבול
1 כפית פפריקה
½ כפית אבקת שום
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור טחון
או
1 כף תערובת תבלין קייג'ון מוכן
אופן ההכנה
מערבבים (היטב!) את התבלינים יחד ומפזרים מעל הפופקורן החם.