|
|
|
|
  |
|
|
|
|
|
  |
צילום: מאיר רוזנברג
|
|
|
מתכון מרק חומוס עם בשר וירקות של השף מאיר רוזנברג. מתאים מיוחד לחורף
|
|
מאת: שף מאיר רוזנברג - מלון רימונים גלי כנרת |
05/12/2012 |
|
|
חומרים 250 גרם גרגרי חומוס יבשים 250 גרם בשר מספר 8 או 10 (לא מעובד) 1 גזר חתוך קוביות 1 בצל קצוץ 1/2 כוס סלרי קצוץ. 2 שיני שום קצוץ 1 כף אבקת מרק דגש 1/2 כפית מלח 1/4 כפית פלפל שחור 4 כפות שמן 10 כוסות מים
אופן הכנה את החומוס משרים 24 שעות שוטפים ומבשלים עד 3/4 ריכוך ב-4 כוסות מים.< /div> חותכים את הבשר לקוביות בגודל של 1 ס"מ ומקפיצים אותם בשתי כפות שמן ומוספים את -6 כוסות המים ומבשלים בחום נמוך. מקפיצים את הגזר הבצל והסלרי והשום ב-2 כפות שמן ולקראת ריכוך הבשר מוספים את הירקות והחומוס המבושל עד ריכוך של הבשר והירקות. 4.מוספים את התבלינים ומבשלים עוד מספר דקות.
|
|
|
|
הוסיפי תגובה
שלחי לחברה
גירסה להדפסה
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
|
|
");
");
|