הפכי לעמוד הבית
על סדר היום נשים וכסף גוף ונפש סטייל דרך חיים סלון פורומים שדרת אסימון קשרים
כתובת דוא"ל: סיסמא:  עדיין לא חברה?  הצטרפי עכשיו   שכחת סיסמא?
דרך חיים הטיפ היומי
כתבות נוספות
 
     
 
עוד באתר -
לוח אירועים   |   טיולי נשים   |   קשרים באסימון   |   אינדקס עסקים   |   הצטרפו לקבוצת אסימון   |  
המומלצים -
מתכונים   |   מחשבון נומרולוגיה   |   מחשבוני דיאטה   |   אסטרולוגיה   |   משחקים   |  
   
 

סלט טרי

איך מכינים מראש סלט שישמר טרי ורענן?

מאת:
19/02/2006

כאשר באים אורחים ואתם רוצים להרשים אותם עם סלט מיוחד שהכנתם, חשוב מאוד לדעת כי תיבול מוקדם של הסלט גורם ליציאת נוזלים מתוך הירקות וגורם לסלט להיות נבול ולא רענן.
אם בכל זאת אתם לא רוצים לחותך את

הסלט ברגע האחרון,  הכינו את הסלט מראש אך, תבלו אותו רק בדקה ה-90.

 

 הוסיפי תגובה    שלחי לחברה    גירסה להדפסה
     תגובות
 
סלט טרי....
, מרכז  13/11/2006 09:46:23
אני תמיד מכינה כמה שעות לפני

ההגשה ....טיפ קטן שלי ומוצלח

רק מפזרת מעט שמן זית בלי לערבב ,ולפני ההגשה אני מוסיפה את הרוטב.
בהצלחה ויום נעים.
לינדוש אופה עוגות ומפסלת בבצק סוכר ושוקולד.
תגובה לתגובה
 
כתבות נוספות במדור  
   
-->
 
על סדר היום
החדשות שלנו
מזווית נשית
סטטיסטיקה
הסיפור שלה
סיפורים מהחיים
 
נשים וכסף
נשים ועסקים
יזמות עסקית
שוק העבודה
שוק ההון
צרכנות
 
גוף ונפש
רוחניות
אימון אישי
רפואה אלטרנטיבית
פנג שואי
קבלה
מרפלקסולוגיה ללמידה
 
סטייל
אופנה
טיפוח ויופי
דיאטה ותזונה
עיצובים
חדש על המדף
מבצעים והנחות
 
דרך חיים
הטיפ היומי
אקדמיה לסקס
בריאות
הורות וילדים
הריון ולידה
זוגיות
אוכל
תיירות ונופש
 
סלון
תרבות ואמנות
ספרים
קולנוע וטלוויזיה
מופעים והצגות
תערוכות
 
אודות אסימון |  צרו קשר |  פרסמו אצלנו |  תנאי שימוש |  תקנון רכישה באתר |  אסימון, טיולי חוויה ברוח נשית |  רשימת העסקים
אסימון - © כל הזכויות שמורות
וייזנט - תוכנות לעסקים