ישנם הרבה דרכים לפיזור אבקת סוכר על עוגות ועוגיות, אך רובן מערבות מסננת הדואגת לפזר את האבקת הסוכר לא רק על העוגות והעוגיות אלה גם בשאר כל חלקי המטבח.
הגולשת הנאמנה רותי יצחקי מגבעת אלה, שלחה טיפ המסביר כיצד ניתן לפזר אבקת סוכר בצורה הכי יעילה וחסכונית, והכי חשוב: בצורה הכי פחות מלכלכת.
הדרך המקובלת לשימוש באבקת סוכר היא בדר"כ ע"י מסננת. אבל, אם תשתמשו במלחיי
ה במקום מסננת תגלו כמה זה נוח, חסכוני ויעיל. אבל,הכי חשוב: זה יחסוך לכן הרבה לכלוך בהמשך.
את אבקת הסוכר מכניסים למיכל באמצעות משפך קטן שניתן לבנות מנייר, כדוגמת קונוס. ככה יש תמיד סוכר מוכן לפיזור, מבלי ללכלך מסננת ומבלי לנחש מה הכמות הרצויה.