|
|
|
|
  |
|
|
|
|
|
  |
|
|
|
במתכוני עוגות ועוגיות בהם משתמשים בריבה כמילוי, קיים פטנט שיכול לגרום לחיזוק הטעם ולתרום למרקם יציב יותר של הריבה ובסוף ימנע ממנה לנזול החוצה מתוך המאפה
|
|
מאת: |
09/05/2006 |
|
|
מה עושים? לוקחים קצת אבקת ג'לי אינסטנט באותו צבע וטעם של הריבה. לדוגמא:ג'לי תות לריבת תות שדה, ג'לי מישמש לריבת משמש וכו'. הכמות: בערך כף אחת ג'לי לכל כוס ריבה.
פטנט זה יגרום לריבה להיות מתוקה וסמיכה יותר.
< BR> < BR> < BR> < BR> < BR> < BR> < BR> < BR> < BR> < BR> < BR> < BR> < BR>
|
|
|
|
הוסיפי תגובה
שלחי לחברה
גירסה להדפסה
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
|
|
");
");
|