חומרים
150 גרם מטבעות שוקולד מריר בלגי
150 גרם חמאה
2 ביצים
2 חלמונים
חצי כוס (100 גרם) סוכר
רבע כוס (35 גרם) קמח לבן
½ חבילה מטבעות שוקולד לבן
אופן ההכנה מחממים תנור ל-180 מעלות ממיסים את השוקולד והחמאה בקערה גדולה.
מוסיפים את הביצים, החלמונים והסוכר לתערובת השוקולד והחמאה וב
וחשים היטב.
מוסיפים את הקמח לתערובת ובוחשים עד שהקמח נבלע.
יוצקים את התערובת לתבנית מאפינס משומנות עד ל3/4 גובה.
שמים מטבע או שניים של שוקולד לבן בכל שקע.
אופים 9 דקות בלבד.
המתכון מתאים לתבנית של 12 שקעים קטנים