חומרים (4 סועדים)
2\1 מלון כתום ללא גרעינים וללא קליפה
1 כוס חלב קוקוס
4 כפות סוכר
4 כדורי סורבה קוקוס
1 כוס כדורי טפיוקה מבושלים לפי הוראות יצרן
2\1 כוס פקאן סיני קצוץ גס
מגוון פירות חתוכים לפרוסות דקות (דוגמת ענבים, מלון, אפרסק, תפוח עץ ,דובדבן ועוד)
אופן ההכנה
טוחנים בבלנדר את המלון הסוכר וחלב הק
וקוס עד קבלת מחית חלקה
מקררים למשך 3 שעות לפחות
לשים בקערה גדולה את הטפיוקה ומוזגים את מרק המלון מעל
מערבבים את המרק עם מטרפה (בכדי לפתוח את הטפיוקה באופן שווה בתוך המרק)
מחלקים את המרק בין 4 קערות הגשה עמוקות
מקשטים את המנה עם הפירות והפקאן
מניחים את סורבה הקוקוס במרכז