הפכי לעמוד הבית
על סדר היום נשים וכסף גוף ונפש סטייל דרך חיים סלון פורומים שדרת אסימון קשרים
כתובת דוא"ל: סיסמא:  עדיין לא חברה?  הצטרפי עכשיו   שכחת סיסמא?
אוכל קינוחים
מתכון כיסוני שוקולד

מתכון כיסונים מתוקים במילוי שוקולד צ'ילי וחלבה למון גראס של השף רפאל כהן
כתבות נוספות
* עוגת דבש שיכורה
* פנקוטה סילאן
 
     
 
עוד באתר -
לוח אירועים   |   טיולי נשים   |   קשרים באסימון   |   אינדקס עסקים   |   הצטרפו לקבוצת אסימון   |  
המומלצים -
מתכונים   |   מחשבון נומרולוגיה   |   מחשבוני דיאטה   |   אסטרולוגיה   |   משחקים   |  
   
 

מרק מלון כתום

מרק מלון כתום עם טפיוקה, פקאן סיני, וסורבה קוקוס של פירות קיץ. קינוח קליל
מאת: באדיבות משה בדישי, השף הראשי של רשת Tomei Minna
11/08/2011

חומרים  (4 סועדים)
 
2\1 מלון כתום ללא גרעינים וללא קליפה
1 כוס חלב קוקוס
4 כפות סוכר
4 כדורי סורבה קוקוס
1 כוס כדורי טפיוקה מבושלים לפי הוראות יצרן
2\1 כוס פקאן סיני קצוץ גס
 מגוון פירות חתוכים לפרוסות דקות (דוגמת ענבים, מלון, אפרסק, תפוח עץ ,דובדבן ועוד)

אופן ההכנה
טוחנים בבלנדר את המלון הסוכר וחלב הק

וקוס עד קבלת מחית חלקה
מקררים למשך 3 שעות לפחות
לשים בקערה גדולה את הטפיוקה ומוזגים את מרק המלון מעל
מערבבים את המרק עם מטרפה (בכדי לפתוח את הטפיוקה באופן שווה בתוך המרק)
מחלקים את המרק בין 4 קערות הגשה עמוקות
מקשטים את המנה עם הפירות והפקאן
מניחים את סורבה הקוקוס במרכז

 

 הוסיפי תגובה    שלחי לחברה    גירסה להדפסה
כתבות נוספות במדור  
   
-->
 
על סדר היום
החדשות שלנו
מזווית נשית
סטטיסטיקה
הסיפור שלה
סיפורים מהחיים
 
נשים וכסף
נשים ועסקים
יזמות עסקית
שוק העבודה
שוק ההון
צרכנות
 
גוף ונפש
רוחניות
אימון אישי
רפואה אלטרנטיבית
פנג שואי
קבלה
מרפלקסולוגיה ללמידה
 
סטייל
אופנה
טיפוח ויופי
דיאטה ותזונה
עיצובים
חדש על המדף
מבצעים והנחות
 
דרך חיים
הטיפ היומי
אקדמיה לסקס
בריאות
הורות וילדים
הריון ולידה
זוגיות
אוכל
תיירות ונופש
 
סלון
תרבות ואמנות
ספרים
קולנוע וטלוויזיה
מופעים והצגות
תערוכות
 
אודות אסימון |  צרו קשר |  פרסמו אצלנו |  תנאי שימוש |  תקנון רכישה באתר |  אסימון, טיולי חוויה ברוח נשית |  רשימת העסקים
אסימון - © כל הזכויות שמורות
וייזנט - תוכנות לעסקים