|
|
|
|
  |
|
|
|
|
|
  |
צילום יואב גולדברג
|
|
|
מתכון עוגת דבש בחושה עם אגוזים
|
|
מאת: באדיבות קפה גרג |
13/09/2011 |
|
|
חומרים ל-3 עוגות דבש 250 גרם דבש 4 ביצים גדולות 130 גרם שמן זית 200 גרם סוכר 200 מ"ל תה 300 גרם קמח 1.5 כפיות אבקת אפייה 1 ורבע כפיות אבקת קינמון 1/4 כפית ציפורן טחון קורט מלח 100 גרם אגוזים טחונים עבה
אופן הכנה מקציפים במיקסר עם מטרפה את הרכיבים הבאים: דבש, ביצים, שמן זית וסוכר. בקערה נפרדת מער
בבים את שאר המוצרים. מוספים את הקערה למרכיבים המוקצפים ומערבבים בעזרת לקקן עד שהחומרים מעורבבים היטב כיחידה אחת. יוצקים לתבנית את התערובת. מחממים תנור מראש ל-160 מעלות ומחממים את העוגה בין 40-50 דקות. (מחדירים קיסם לעוגה ועם הוא יבש אז העוגה מוכנה)
|
|
|
|
הוסיפי תגובה
שלחי לחברה
גירסה להדפסה
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
|
|
");
");
|