החומרים
3/4 כוס (250 גרם) דבש
3/4 כוס (100 גרם) קמח לעוגות ועוגיות
250 גרם מטבעות שוקולד חלב בלגי קצוץ גס (לעוגה)
150 גרם מטבעות שוקולד מריר בלגי קצוץ גס (לציפוי)
250 גרם אגוז מלך קלוף וגרוס
125 גרם אגוז לוז מקולף, קלוי וגרוס
125 גרם שקד מולבן פרוס
2כפות (20 גרם) קקאו טהור
2 כפות יין מחוזק (מרסלה/ שרי/ פורט)
קורט אגוז מוסקט טחון
1/4 כפית קינמון טחון
אופן ההכנהבסיר בינוני ממיסים דבש על אש
נמוכה, מסירים מהאש ומכניסים את השוקולד המיועד לעוגה ומערבבים עד שהשוקולד נמס.
מוסיפים את השקדים, אגוזים, אגוז מוסקט, קינמון, קמח, קקאו ויין ומערבבים היטב.
מעבירים לתבנית משומנת ואופים כחצי שעה בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות.
בינתיים ממיסים את השוקלד לציפוי באמבט "בן מארי" או במיקרוגל.
כשהעוגה הצטננה מעט יוצקים את השוקולד המומס מעל ומגישים בטמפרטורת החדר.