הפכי לעמוד הבית
על סדר היום נשים וכסף גוף ונפש סטייל דרך חיים סלון פורומים שדרת אסימון קשרים
כתובת דוא"ל: סיסמא:  עדיין לא חברה?  הצטרפי עכשיו   שכחת סיסמא?
אוכל קינוחים
מתכון כיסוני שוקולד

מתכון כיסונים מתוקים במילוי שוקולד צ'ילי וחלבה למון גראס של השף רפאל כהן
כתבות נוספות
* עוגת דבש שיכורה
* פנקוטה סילאן
 
     
 
עוד באתר -
לוח אירועים   |   טיולי נשים   |   קשרים באסימון   |   אינדקס עסקים   |   הצטרפו לקבוצת אסימון   |  
המומלצים -
מתכונים   |   מחשבון נומרולוגיה   |   מחשבוני דיאטה   |   אסטרולוגיה   |   משחקים   |  
   
 

גלידה עם מצה

מתכון ביתי להכנת גלידת מסקרפונה עם מצה בשוקולד לבן. פסח מתוק
מאת: באדיבות רשת לג'נדה ( LEGGENDA)
03/04/2012

מצרכים
350  גרם שמנת מתוקה 38%
150 גרם גבינת מסקרפונה
270 גרם סוכר
600 מ"ל חלב 3%
350 גרם שוקולד לבן איכותי.
1.5-2 מצות
150-200 גרם ריבת תות

אופן ההכנה בסיס הגלידה
להכין סיר גדול ובתוכו מי קרח אשר יכול להכיל סיר קטן ,לחמם את השמנת, חלב, גבינת מסקרפונה והסוכר בסיר הקטן על אש נמוכה תוך כדי בחישה עד אשר הסוכר נמס (אסור להגיע למצב רתיחה). 
להעביר מידית את הסיר הקטן לסיר הגדול עם המי קרח ולבחוש בכדי שטמפרטורת התערובת תתקרר מהר.
לאחר שהתערובת התקררה לערבב היטב במיקסר או בבלנדר ידני.

אופן הכנת הוריגטו (מילוי) לגלידה
ניתן להמיס את השוקולד הלבן במיקרו  על חום נמוך לערבב כל 30 שניות (זאת בכדי לא לשרוף את השוקולד) או להמיס את השוקולד בבן מרי. לאחר שהשוקולד מומס לגמרי לטבול את המצה בשוקולד ולהניח על השיש בכדי שיתקרר (ניתן להכניס לקירור לכמה דקות). לאחר שהשוקולד מתק

שה על המצה לפורר את המצה לגודל של כסנטימטר.
יש לשמור את המצות עם השוקולד וריבת התות בקירור עד קיפול הגלידה.

תהליך ההגלדה (הקפאה) באופן ידני
יש להעביר את תערובת הגלידה לכלי נירוסטה, להכניס להקפאה ל-40 דקות. לאחר מכן לערבב היטב במיוחד את דפנות הכלי (במטרפה או בבלנד ידני), מטרת הערבוב למנוע היוצרות  גושי קרח. על התערובת להיות בהקפאה כ-3 שעות תוך כדי ערבוב אחת ל-40 דקות.

בעת ההגשה יש לקפל המצות עם השוקולד וריבת התות עם הגלידה.

טיפים

מומלץ להגיש את המקפא כאשר הוא מוכן ולא לאחר כמה ימים. לפני ההגשה יש להוציא את המקפא מהמקפיא כ- 10 דקות לפני ולקפל את הגלידה עד לקבלת מרקם חלק (ניתן להפשיר את הגלידה במיקרו ל – 20 שניות). לשמור את הגלידות במקפיא במנות שלא עולות על 200 גרם.

 

 הוסיפי תגובה    שלחי לחברה    גירסה להדפסה
כתבות נוספות במדור  
   
-->
 
על סדר היום
החדשות שלנו
מזווית נשית
סטטיסטיקה
הסיפור שלה
סיפורים מהחיים
 
נשים וכסף
נשים ועסקים
יזמות עסקית
שוק העבודה
שוק ההון
צרכנות
 
גוף ונפש
רוחניות
אימון אישי
רפואה אלטרנטיבית
פנג שואי
קבלה
מרפלקסולוגיה ללמידה
 
סטייל
אופנה
טיפוח ויופי
דיאטה ותזונה
עיצובים
חדש על המדף
מבצעים והנחות
 
דרך חיים
הטיפ היומי
אקדמיה לסקס
בריאות
הורות וילדים
הריון ולידה
זוגיות
אוכל
תיירות ונופש
 
סלון
תרבות ואמנות
ספרים
קולנוע וטלוויזיה
מופעים והצגות
תערוכות
 
אודות אסימון |  צרו קשר |  פרסמו אצלנו |  תנאי שימוש |  תקנון רכישה באתר |  אסימון, טיולי חוויה ברוח נשית |  רשימת העסקים
אסימון - © כל הזכויות שמורות
וייזנט - תוכנות לעסקים