|
|
|
|
  |
|
|
|
|
|
  |
צילום: דניאל לילה
|
|
|
מתכון קרמבל תפוחים וקוניאק. קינוח פרווה טעים
|
|
מאת: באדיבות השף פליקס בלשקובסקי ממתחם Nova לאירועים |
24/05/2012 |
|
|
חומרים (8 מנות) קטנות 5 תפוחי עץ גרנית סמית קלופים, מגולענים וחתוכים לקוביות) 50 גר' מחמאה 1 כף סוכר חום 1/3 כוס מייפל ½ כפית קינמון מיץ מ-½ לימון 3 כפות קוניאק או ויסקי 1 כוס פרורי ביסקוויט
אופן ההכנה ממיסים את המחמאה במחבת, מוסיפים את קוביות תפוחי העץ ומטגנים קלות iv>מוסיפים את הסוכר החום, המייפל, הקוניאק, מיץ הלימון והקינמוןמרככים במשך דקה-שתיים ומסירים מהאש מעבירים את התפוחים לתבניות אישיות (קוקטים) משומנות, וממלאים עד ¾ מגובה התבניות מפזרים מעל את פירורי הביסקוויט ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות 13 דקות
|
|
|
|
הוסיפי תגובה
שלחי לחברה
גירסה להדפסה
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
|
|
");
");
|