הפכי לעמוד הבית
על סדר היום נשים וכסף גוף ונפש סטייל דרך חיים סלון פורומים שדרת אסימון קשרים
כתובת דוא"ל: סיסמא:  עדיין לא חברה?  הצטרפי עכשיו   שכחת סיסמא?
אוכל קינוחים
מתכון כיסוני שוקולד

מתכון כיסונים מתוקים במילוי שוקולד צ'ילי וחלבה למון גראס של השף רפאל כהן
כתבות נוספות
* עוגת דבש שיכורה
* פנקוטה סילאן
 
     
 
עוד באתר -
לוח אירועים   |   טיולי נשים   |   קשרים באסימון   |   אינדקס עסקים   |   הצטרפו לקבוצת אסימון   |  
המומלצים -
מתכונים   |   מחשבון נומרולוגיה   |   מחשבוני דיאטה   |   אסטרולוגיה   |   משחקים   |  
   
 

צילום: דניאל לילה

קרמבל תפוחים

מתכון קרמבל תפוחים וקוניאק. קינוח פרווה טעים
מאת: באדיבות השף פליקס בלשקובסקי ממתחם Nova לאירועים
24/05/2012
חומרים (8 מנות)
קטנות 5 תפוחי עץ גרנית סמית קלופים, מגולענים וחתוכים לקוביות)
50 גר' מחמאה
1 כף סוכר חום
1/3 כוס מייפל
½ כפית קינמון
מיץ מ-½ לימון
3 כפות קוניאק או ויסקי
1 כוס פרורי ביסקוויט

אופן ההכנה
ממיסים את המחמאה במחבת, מוסיפים את קוביות תפוחי העץ ומטגנים קלות
iv>מוסיפים את הסוכר החום, המייפל, הקוניאק, מיץ הלימון והקינמון
מרככים במשך דקה-שתיים ומסירים מהאש
מעבירים את התפוחים לתבניות אישיות (קוקטים) משומנות, וממלאים עד ¾ מגובה התבניות
מפזרים מעל את פירורי הביסקוויט ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות 13 דקות
 

 הוסיפי תגובה    שלחי לחברה    גירסה להדפסה
כתבות נוספות במדור  
   
-->
 
על סדר היום
החדשות שלנו
מזווית נשית
סטטיסטיקה
הסיפור שלה
סיפורים מהחיים
 
נשים וכסף
נשים ועסקים
יזמות עסקית
שוק העבודה
שוק ההון
צרכנות
 
גוף ונפש
רוחניות
אימון אישי
רפואה אלטרנטיבית
פנג שואי
קבלה
מרפלקסולוגיה ללמידה
 
סטייל
אופנה
טיפוח ויופי
דיאטה ותזונה
עיצובים
חדש על המדף
מבצעים והנחות
 
דרך חיים
הטיפ היומי
אקדמיה לסקס
בריאות
הורות וילדים
הריון ולידה
זוגיות
אוכל
תיירות ונופש
 
סלון
תרבות ואמנות
ספרים
קולנוע וטלוויזיה
מופעים והצגות
תערוכות
 
אודות אסימון |  צרו קשר |  פרסמו אצלנו |  תנאי שימוש |  תקנון רכישה באתר |  אסימון, טיולי חוויה ברוח נשית |  רשימת העסקים
אסימון - © כל הזכויות שמורות
וייזנט - תוכנות לעסקים