|
|
|
|
  |
|
|
|
|
|
  |
|
|
|
יינות הם משקאות עדינים ורגישים. כיצד יש לאחסן יינות ומהי טמפרטורת הגשה הנכונה
|
|
מאת: זיו מנור |
29/07/2012 |
|
|
יינות לבנים ואדומים הינם משקה אלכוהולי עדין ורגיש עם אחוזי אלכוהול נמוכים ולכן כל מנת להנות מקשת הטעמים ומגוון הארומות והבוקה הנמצאים ביין יש להקפיד על טמפרטורת שתייה נכונה
יינות לבנים ואדומים מומלץ לאחסן במאוזן במקום קריר ואפל הרחק ממקור אור או לחות. יינות לבנים בטמפרטורה של 5-7 מעלות ויינות אדומים בטמפרטורה של 18 מעלות. מומלץ לקנות מקרר ליינות אדומים. ניתן מצוא מקררים במחירים עממיים.
|
|
|
|
הוסיפי תגובה
שלחי לחברה
גירסה להדפסה
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
|
|
");
");
|