חומרים (4 סועדים)
3 זוקיני מגוררים בפומפייה עבה
1 בצל קטן קלוף וחתוך לרצועות דקות
2 ביצים
1 כפית קמח
1 כף נענע קצוצה
1/3 כוס שמן זית לטיגון
1 שן שום כתושה
מלח ופלפל לפי הטעם
יוגורט מתובל
1 כוס יוגורט עיזים
½ שן שום כתושה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
קישוט סלט עלי מיקרו או עלי חסה פריכים
אופן ההכנה
מגרדים 3 זוקיני בפומפייה עבה.
מוסיפים את רצועות הבצל, שום כתוש, ביצים טרופות, קמח, נענע קצוצה ומערבבים.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מחממים מחבת לטמפרטורה בינונית.
לוקחים מתערובת הזוקיני (בעזרת כפות הידיים) ויוצרים קציצות ומניחים במחבת.
מטגנים את כל הקציצות מכל צדם - עד לקבלת צבע זהוב ויפה.
אופן ההגשה: מערבבים את היוגורט עם שום, מלח ופלפל ומגישים לצד הלביבות.