החומרים
4 כרעי עוף או עוף שלם
4 כפות דבש
4 כפות רוטב סויה
1/3 כוס שמן זית
כף קטשופ
2 תפוחי עץ חמוצים (חתוכים לרבעים)
1/2 כפית קינמון (לא חובה)
פלפל שחור לפי הטעם
8 שיני שום שלמות
½ כוס צימוקים
ההכנה
מערבבים את השמן, הדבש, הסויה, הפלפל השחור והקטשופ ומורחים את העוף.
מניחים את העוף בתבנית ואת תפוחי העץ סביבו. מוסיפים את הצימוקים והשום, מכסים את התבנית בנייר אלומיניום או במכסה ומכניסים את התבנית לתנור בחום בינוני ל- 3/4 שעה. מסירים את נייר האלומיניום ואופים עוד כשעה בתנור.