הפכי לעמוד הבית
על סדר היום נשים וכסף גוף ונפש סטייל דרך חיים סלון פורומים שדרת אסימון קשרים
כתובת דוא"ל: סיסמא:  עדיין לא חברה?  הצטרפי עכשיו   שכחת סיסמא?
אוכל מנה עיקרית
מתכון חזה מולארד

מתכון חזה מולארד על מצע קונפי בצלי שלוט וקינואה אדומה של השף רפאל כהן
כתבות נוספות
* רול אנטריקוט
* פילה דניס על תבשיל ירקות שורש ויין לבן
 
     
 
עוד באתר -
לוח אירועים   |   טיולי נשים   |   קשרים באסימון   |   אינדקס עסקים   |   הצטרפו לקבוצת אסימון   |  
המומלצים -
מתכונים   |   מחשבון נומרולוגיה   |   מחשבוני דיאטה   |   אסטרולוגיה   |   משחקים   |  
   
 

עוף בדבש, תפוחי עץ וצימוקים

מתכון כרעי עוף בדבש סויה תפוחי עץ וקינמון
מאת: באדיבות מותג שמן הזית "טעמים"
15/09/2011

החומרים
4 כרעי עוף או עוף שלם
4 כפות דבש
4 כפות רוטב סויה
1/3 כוס שמן זית
כף קטשופ
2 תפוחי עץ חמוצים (חתוכים לרבעים)
1/2 כפית קינמון (לא חובה)
פלפל שחור לפי הטעם
8 שיני שום שלמות
½ כוס צימוקים

ההכנה
מערבבים את השמן, הדבש, הסויה, הפלפל השחור והקטשופ ומורחים את העוף.

מניחים את העוף בתבנית ואת תפוחי העץ סביבו. מוסיפים את הצימוקים והשום, מכסים את התבנית בנייר אלומיניום או במכסה ומכניסים את התבנית לתנור בחום בינוני ל- 3/4 שעה. מסירים את נייר האלומיניום ואופים עוד כשעה בתנור.


 

 

 הוסיפי תגובה    שלחי לחברה    גירסה להדפסה
כתבות נוספות במדור  
   
-->
 
על סדר היום
החדשות שלנו
מזווית נשית
סטטיסטיקה
הסיפור שלה
סיפורים מהחיים
 
נשים וכסף
נשים ועסקים
יזמות עסקית
שוק העבודה
שוק ההון
צרכנות
 
גוף ונפש
רוחניות
אימון אישי
רפואה אלטרנטיבית
פנג שואי
קבלה
מרפלקסולוגיה ללמידה
 
סטייל
אופנה
טיפוח ויופי
דיאטה ותזונה
עיצובים
חדש על המדף
מבצעים והנחות
 
דרך חיים
הטיפ היומי
אקדמיה לסקס
בריאות
הורות וילדים
הריון ולידה
זוגיות
אוכל
תיירות ונופש
 
סלון
תרבות ואמנות
ספרים
קולנוע וטלוויזיה
מופעים והצגות
תערוכות
 
אודות אסימון |  צרו קשר |  פרסמו אצלנו |  תנאי שימוש |  תקנון רכישה באתר |  אסימון, טיולי חוויה ברוח נשית |  רשימת העסקים
אסימון - © כל הזכויות שמורות
וייזנט - תוכנות לעסקים