חומרים
400 אנטריקוט מיושן
200 גרם בשר טחון
50 גרם שומן כבש
1 בצל סגול קצוץ
4 י"ח פטריות פורטובלו צלויות וחתוכות לרצועות
חופן פטרוזיליה קצוצה
רבע כוס שמן זית
מלח גס
פלפל שחור גרוס
לקישוט
1 טורטייה
אופן הכנה
תחילה פורסים את אנטריקוט למניפה דקה עוטפים בניילון הפרדה ומשטחים בעזרת פטיש שניצל.
בקערה מערבבים יחד את הבשר טחון שומן הכבש,הפטרוזיליה הקצוצה והבצל הסגול , מתבלים במלח גס ופלפל שחור גרוס.
על גבי מניפת האנטריקוט משטחים את הב
שר ובמרכזו מניחים רצועות של פורטובלו ומגלגלים בעזרת ניילון ניצמד לרול .
סוגרים ומכניסים למקפיא למשך שעה לפחות .
מוציאים מהמקפיא ופורסים למדליונים.
מחממים מחבת עם מעט שמן זית וצורבים את המדליונים מכל הצדדים.
את הטורטייה פורסים לרצועות מגלגלים מסביב לפורמה ואופים כדקה.
להגשהמניחים מדליון אחד על גבי חישוק טורטייה ומגישים כטאפס פתיחה.