|
|
|
|
  |
|
|
|
|
|
  |
|
|
|
מתכון פילה דניס על תבשיל ירקות שורש ויין לבן של השף מיקי סויסה
|
|
מאת: השף מיקי סויסה מסעדת לונה אשקלון |
27/09/2011 |
|
|
חומרים לזוג 2 י"ח פילה מדניס טרי 2 י"ח שורש סלרי 2 י"ח שורש פטרוזיליה 2 י"ח גזר 1 בצל בינוני 5 שיני שום שלמות 2 כוסות יין לבן 1 לימון פרוס מלח גס פלפל שחור גרוס חצי כוס שמן זית חופן פטרוזיליה קצוצה
אופן הכנה את הירקות שורש מקלפים וחותכים לרצועות עבות מעט. מחממים מעט שמן זית במחבת ומטגנים את הירקות מעט. מוסיפים את היין הלבן ומביאים לרתיחה.
>מנמיכים את האש מוסיפים במידת הצורך ציר ירקות ומבשלים עד לריכוך של הירקות. מוסיפים את פרוסות הלימון ומבשלים חמש דקות נוספות . את פילה הדניס מתבלים במלח גם פלפל שחור גרוס ושמן זית וצורבים על גבי מחבת או מכניסים לתנור ל8 דקות בחום של 180 מעלות. להגשה : במרכז הצלחת מניחים מירקות השורש ומעל מניחים את פילה הדניס.
|
|
|
|
הוסיפי תגובה
שלחי לחברה
גירסה להדפסה
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
|
|
");
");
|