חומרים
1 אוכף טלה ( לבקש מהקצב לפתוח למילוי רולדה )
400 גרם בשר טחון
2 י"ח בצל קצוץ
2 שיני שום קצוצות
50 גרם משמש מיובש קצוץ
50 גרם שזיף מיובש קצוץ
חופן צנוברים קלויים
חופן פטרוזיליה קצוצה
מלח גס
פלפל שחור גרוס
1 כפית בהרט
שמן זית לפי צורך
אופן הכנה
מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומטגנים את הבצל מעט מוסיפים את השום והבצל ומבשלים עד שצבעו של הבשר הופך להיות אפור.
מתבלים במלח פלפל שחור גרוס ובהרט ומוסיפים פנימה את הפטרוזיליה והצנוברים
המשמש והשזיף, מערבבים היטב ומניחים בצד לקירור.
פורסים את הכתף על משטח עבודה ומשטחים מעל את מלית הבשר.
מגלגלים לרולדה וקושרים בעזרת חוט שיכול להיכנס לתנור.
על גבי מחבת רחב מחממים שמן זית וצורבים את רול הכתף מכל הצדדים.
עוטפים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל170 מעלות למשך שעה ורבע.
מוציאים מסירים את נייר האלומיניום ומחזירים לתנור ל15 דקות נוספות.
פורסים לפרוסות עבות מעט ומגישים.