הפכי לעמוד הבית
על סדר היום נשים וכסף גוף ונפש סטייל דרך חיים סלון פורומים שדרת אסימון קשרים
כתובת דוא"ל: סיסמא:  עדיין לא חברה?  הצטרפי עכשיו   שכחת סיסמא?
אוכל מנה עיקרית
מתכון חזה מולארד

מתכון חזה מולארד על מצע קונפי בצלי שלוט וקינואה אדומה של השף רפאל כהן
כתבות נוספות
* רול אנטריקוט
* פילה דניס על תבשיל ירקות שורש ויין לבן
 
     
 
עוד באתר -
לוח אירועים   |   טיולי נשים   |   קשרים באסימון   |   אינדקס עסקים   |   הצטרפו לקבוצת אסימון   |  
המומלצים -
מתכונים   |   מחשבון נומרולוגיה   |   מחשבוני דיאטה   |   אסטרולוגיה   |   משחקים   |  
   
 

מתכון סינייה

מתכון סינייה של אבא אליאס חינאוי. חגיגה של ארוחה
מאת: באדיבות חינאוי בוצ'ר שופ
17/04/2012
המצרכים
תערובת הקבב המפורסמת של חינאוי
צנוברים
טחינה
פרוסות עגבניות טריות

אופן ההכנה
משטחים את התערובת לגובה 2 ס"מ בכלי עמיד לחום (פיירקס או תבנית חד פעמית) ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-°180 למשך 10 דקות (שייעשה באופן חלקי).
מוצאים את התבנית מהתנור, מוסיפים לפי הסדר: קודם צנוברים (לא
קלויים), אחר-כך טחינה עשויה (לא גולמית) בכמות שתכסה את כל התערובת בנדיבות ומעל הטחינה מניחים פרוסות עגבניות שיכסו את כל המשטח. מכניסים שנית לתנור בחום °180 למשך 10 דקות נוספות.
כל הטעמים יחד יוצרים חגיגה בפה.

בתיאבון!
 
 

 הוסיפי תגובה    שלחי לחברה    גירסה להדפסה
כתבות נוספות במדור  
   
-->
 
על סדר היום
החדשות שלנו
מזווית נשית
סטטיסטיקה
הסיפור שלה
סיפורים מהחיים
 
נשים וכסף
נשים ועסקים
יזמות עסקית
שוק העבודה
שוק ההון
צרכנות
 
גוף ונפש
רוחניות
אימון אישי
רפואה אלטרנטיבית
פנג שואי
קבלה
מרפלקסולוגיה ללמידה
 
סטייל
אופנה
טיפוח ויופי
דיאטה ותזונה
עיצובים
חדש על המדף
מבצעים והנחות
 
דרך חיים
הטיפ היומי
אקדמיה לסקס
בריאות
הורות וילדים
הריון ולידה
זוגיות
אוכל
תיירות ונופש
 
סלון
תרבות ואמנות
ספרים
קולנוע וטלוויזיה
מופעים והצגות
תערוכות
 
אודות אסימון |  צרו קשר |  פרסמו אצלנו |  תנאי שימוש |  תקנון רכישה באתר |  אסימון, טיולי חוויה ברוח נשית |  רשימת העסקים
אסימון - © כל הזכויות שמורות
וייזנט - תוכנות לעסקים