|
|
|
|
  |
|
|
|
|
|
  |
צילוםף אילן נחום
|
|
|
גלילת סינטה במילוי ירקות קלויים. מתכון חגיגי של השף אבי אביטן
|
|
מאת: השף אבי אביטן למתחם 'נסיה' בצומת ראם |
06/09/2012 |
|
|
חומרים (4 סועדים) חצי קילו סינטה פרוס 2 זוקיני ירוק. 2 זוקיני צהוב 1 פלפל אדום 1 פלפל צהוב 1 חציל קלוי 10 גבעולי עירית פלפל שחור גרוס מלח 2 כפות שמן זית. אופן ההכנה
קליית הירקות חותכים את הירקות לרצועות מתבלים בשמן זית מלח פלפל ושום כתוש אופים כ 10 דקות בחום של כ 200 מעלות. משטיחים את רצועות הסינטה (מומלץ לדפוק את הרצועות עם פטיש מטבח). ממלאים את הרצועות בכף מתערובת הירקות הקלויים, מניחים עירית בכל גלילה מהדקים באמצעות קיסם, מורחים שמן זית ומתבלים את הגלילה בצלח ופלפל שחור מכניסים לאפיה נוספת בחום של 200 מעלות למשך 5 דקות ומגישים.
|
|
|
|
הוסיפי תגובה
שלחי לחברה
גירסה להדפסה
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
|
|
");
");
|