הפכי לעמוד הבית
על סדר היום נשים וכסף גוף ונפש סטייל דרך חיים סלון פורומים שדרת אסימון קשרים
כתובת דוא"ל: סיסמא:  עדיין לא חברה?  הצטרפי עכשיו   שכחת סיסמא?
אוכל מנה עיקרית
מתכון חזה מולארד

מתכון חזה מולארד על מצע קונפי בצלי שלוט וקינואה אדומה של השף רפאל כהן
כתבות נוספות
* רול אנטריקוט
* פילה דניס על תבשיל ירקות שורש ויין לבן
 
     
 
עוד באתר -
לוח אירועים   |   טיולי נשים   |   קשרים באסימון   |   אינדקס עסקים   |   הצטרפו לקבוצת אסימון   |  
המומלצים -
מתכונים   |   מחשבון נומרולוגיה   |   מחשבוני דיאטה   |   אסטרולוגיה   |   משחקים   |  
   
 

צילוםף אילן נחום

גלילת סינטה

גלילת סינטה במילוי ירקות קלויים. מתכון חגיגי של השף אבי אביטן
מאת: השף אבי אביטן למתחם 'נסיה' בצומת ראם
06/09/2012
חומרים (4 סועדים)
חצי קילו סינטה פרוס
2 זוקיני ירוק.
2 זוקיני צהוב
1 פלפל אדום
1 פלפל צהוב
1 חציל קלוי
10 גבעולי עירית
פלפל שחור גרוס
מלח 
2 כפות שמן זית.

אופן ההכנה
קליית הירקות
חותכים את הירקות לרצועות מתבלים בשמן זית מלח פלפל ושום כתוש אופים כ 10 דקות בחום של כ 200 מעלות.

הכנת הגליל
ה:
משטיחים את רצועות הסינטה (מומלץ לדפוק את הרצועות עם פטיש מטבח).
ממלאים את הרצועות בכף מתערובת הירקות הקלויים,  מניחים עירית בכל גלילה מהדקים באמצעות קיסם, מורחים שמן זית ומתבלים את הגלילה בצלח ופלפל שחור
מכניסים לאפיה נוספת בחום של 200 מעלות למשך 5 דקות ומגישים.


 

 הוסיפי תגובה    שלחי לחברה    גירסה להדפסה
כתבות נוספות במדור  
   
-->
 
על סדר היום
החדשות שלנו
מזווית נשית
סטטיסטיקה
הסיפור שלה
סיפורים מהחיים
 
נשים וכסף
נשים ועסקים
יזמות עסקית
שוק העבודה
שוק ההון
צרכנות
 
גוף ונפש
רוחניות
אימון אישי
רפואה אלטרנטיבית
פנג שואי
קבלה
מרפלקסולוגיה ללמידה
 
סטייל
אופנה
טיפוח ויופי
דיאטה ותזונה
עיצובים
חדש על המדף
מבצעים והנחות
 
דרך חיים
הטיפ היומי
אקדמיה לסקס
בריאות
הורות וילדים
הריון ולידה
זוגיות
אוכל
תיירות ונופש
 
סלון
תרבות ואמנות
ספרים
קולנוע וטלוויזיה
מופעים והצגות
תערוכות
 
אודות אסימון |  צרו קשר |  פרסמו אצלנו |  תנאי שימוש |  תקנון רכישה באתר |  אסימון, טיולי חוויה ברוח נשית |  רשימת העסקים
אסימון - © כל הזכויות שמורות
וייזנט - תוכנות לעסקים