|
|
|
|
  |
|
|
|
|
|
  |
|
|
|
מתכון גלילת פילו במילוי בשר עגל וצנוברים של השף אבי אביטן. מתאים לארוחת החג ולכל אירוח חגיגי
|
|
מאת: השף אבי אביטן למתחם 'נסיה' בצומת ראם |
06/09/2012 |
|
|
חומרים: 4 סועדים 4 דפי פילו חתוכים ל 4 (כל מנה מורכבת מ 2 ד פי פילו). 1 קילו בשר טחון חצי כוס צנוברים קלויים 1 כוס פטרוזיליה קצוצה 3 בצלים קצוצים פפריקה בהרט מלח פלפל שחור אופן ההכנה
מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את הבשר הטחון עד שהבשר מבושל (במשך 10 דקות) מוסיפים את הצנוברים והתבלינים פפריקה בהרט מלח ופלפל לתע רובת ממשיכים בטיגון על אש קטנה מוסיפים את הפטרוזיליה מערבבים ומוציאים. ממלאים כל 2 דפי פילו צמודים שחולקו ל- 4, ב- 2 כפות מתערובת הבשר מגלגלים בצורת סיגר ומשמנים בשמן זית ניתן להוסיף שומשום קצח וכו'. מניחים את גלילות הפילו המוכנות בתבנית לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כרבע שעה ומגישים לצד סלט ירוק או סלט פלפלים.
|
|
|
|
הוסיפי תגובה
שלחי לחברה
גירסה להדפסה
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
|
|
");
");
|