|
|
|
|
  |
|
|
|
|
|
  |
צילום: גל פלוטינקוב
|
|
|
מתכון פילה לוקוס עם טימין ושום אפוי של השף אבי אביטן
|
|
מאת: השף אבי אביטן למתחם 'נסיה' בצומת ראם |
06/09/2012 |
|
|
חומרים (4 סועדים ) 4 פילה לוקוס 1 כף טימין קצוץ 3 שיני שום קצוצות חצי כוס שמן זית שתי כפות יין לבן מלח פלפל שחור גרוס רבע כפית גרגרי חרדל לימון (לימון שלם)
אופן ההכנה משרים את הפילה במשך 10 דקות במרינ דה של שמן זית, טימין, שום, פלפל מלח גרגרי החרדל לימון ויין לבן מניחים בתבנית. מומלץ לשפוך את שארית המרינדה על הפילה בזמן האפייה. אופים כ- 10 דקות על חום של 220 מעלות בתנור שחומם מראש.
|
|
|
|
הוסיפי תגובה
שלחי לחברה
גירסה להדפסה
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
  |
|
|
|
");
");
|