מתכונים
מסובכים
קודם
כל, חשוב לדעת שבבלוג פודיק של שחר חן אפשר למצוא מתכונים מדהימים, משובחים
ומקוריים, במגוון עצום של מאות מתכונים, בלי לאבד ידיים ורגליים תוך כדי עבודה.
מעלות ממוספרות בצלזיוס המוכר של התנור שלכם, מידות מוגדרות באופן בהיר בדרך שאתם
רגילים להתמודד איתה, ושום שורה במתכון לא תסבך אתכם ותהרוס לכם את חווית היצירה. בבלוג
פודיק של שחר חן עושה הכל, כולל העלאת סרטוני הדגמה מדויקים מהרגע הראשון ועד
האחרון בכל מתכון, לעמוד האינסטגרם של שחר חן. שווה לכם לנסות, כי זו הדרך שלכם
להיות בטוחים שהמתכון שלכם יצא מוצלח בדיוק כמו בתמונה, בלי קושי, בלי עומס מילים
והוראות, ובלי להתבלבל בדרך. אבל אם בכל זאת יש לכם ביד מתכון מסובך המכיל, ליברה,
אונקיה, כמות גרם מוזרה, או מעלות פרנהייט, יש לכם בבלוג שלנו את הפתרון המושלם.
המרת
מידות ומשקלים
באתר
שלנו, בעמוד המיוחד להמרת מידות, תמצאו אלגוריתם ייחודי שיעשה
עבורכם את העבודה. תוכלו להזין בתיבה המתאימה את המידה שקיבלתם, ובאופן אוטומטי
תקבלו בעמודות המקבילות את התרגום של המידה למשהו שאתם מבינים. כך למשל תוכלו להזין
הגדרה של חמישים וחמש מ"ל שמן, שאין לכם מושג איך סופרים, ולקבל אותו בתיבת
כוס- חמישית כוס, עכשיו הכל ברור ומדיד ואפשר להתקדם במתכון. המרת משקלים תהיה גם
בתחום היבש של המוצרים. תוכלו להציב בתיבה המתאימה כמות אונקיות קמח המובאת במרשם
שלכם כאשר אין לכם מושג כמה זה אומר, ולקבל תרגום לגרם רגיל. וממש לא רק זה, עוד
אפשרויות רבות מתאפשרות באמצעות העמוד של המרת מידות ומשקלים.
מעלות
פרנהייט ומעלות צלזיוס
סולם
מעלות פרנהייט הוא סולם שונה מעט מהסולם הרגיל שכולנו מכירים - סולם מעלות צלזיוס.
שני סולמות אלו עובדו על ידי חוקרי טבע מפורסמים והם קרויים על שמם. סולם פרנהייט
אף קדם לסולם צלסיוס מבחינת השנים. סולם צלזיוס התקבל ברוב אזורי העולם, מפני שהוא
מתחיל בדיוק בנקודת הקפיאה של מים וממנה הוא עולה, כך שהמספרים מסודרים ובהירים
יותר. לעומת זאת סולם מעלות פרנהייט עבר מעט שינויים ועדכונים במהלך השנים, ובסופו
של דבר הוא מתבסס על נקודת התכה של קרח מעורב במלח, שהיא שונה מעט, ובאופן כללי
ספירת המעלות אצלו שונה מצורת הספירה הרגילה המקובלת בישראל. מעלות פרנהייט
מקובלות כיום בעיקר בארצות הברית, ועל כן לעיתים יהיו תנורים מיובאים שיהיו בעלי
סולם מעלות פרנהייט, וייתכן למצוא גם מתכונים המכילים הוראות לאפיה במעלות
פרנהייט.
המרת
מעלות
במיוחד
המרת מעלות, יותר מאשר המרה של גרמים או כוסות, היא מורכבת בלי מחשבון מותאם. זאת
משום שמעלות פרנהייט אינן מבוססות על אותו סולם של צלזיוס ולכן אין אפשרות לחשב
הפרש קבוע ביניהם ולהגיע לתוצאה. יש צורך בהעמדת משוואה מורכבת יותר בכל פעם מחדש,
ואת זה תוכלו ובקלות לעשות בבלוג פודיק של שחר חן. שיהיה לכם בהצלחה ובקלות!